VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
SKARABORG
SV

Nora ville leva sin dröm

Nora började göra lite fotojobb och började drömma om att bli professionell fotograf. Genom Drivhuset fick hon hjälp att starta sin Enskilda firma och coachning i vad hon bör tänka på som egen företagare.

”När jag kontaktade drivhuset visste inte jag inte vad som skulle hända, det ända jag visste var att jag ville förverkliga min dröm som är att driva ett eget fotoföretag med det största fokuset på barn och familjer eftersom jag alltid har älskat detta. Jag visste dock inte vart jag skulle börja någonstans. Drivhuset gjorde detta möjligt för det är tack vare dom som jag idag lever min största dröm, det kanske var lite otäckt att bara kasta sig ut men med hjälp och stöd av drivhuset så vågade jag det. Det här ledde till att jag idag driver mitt efterlängtade företag Noras foto & minnen. Drivhuset har också hjälpt mig mycket inom ekonomi, marknadsföring och är ett bra nätverk om man behöver bolla idéer. Personerna på drivhuset är väldigt positiva, drivande och gör allt för att människor ska utvecklas i sitt entreprenörskap. På drivhuset föds drömmar och ingenting är omöjligt för det handlar bara om att våga. ”

Nora Eriksson, Noras fotominnen (fotograf)

Relaterade historier

Se alla historier

Från student till professionell föreläsare

André Sturesson läste på Högskolan i Skövde och kontaktade Drivhuset i stöd...

Läs mer

Blev Stand-Up arrangör under studietiden

Koshar vill leva efter sin egen vision och sökte sig till Drivhuset...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!