VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
SKARABORG
SV

Lagra dina filer

Dropbox

Du kan använda molntjänsterna i Dropbox på en Windows-, Mac- eller Linux-dator på två sätt: via webben på dropbox.com eller med deras skrivbordsapp. Båda metoder kräver att din enhet är ansluten till internet för att du ska kunna ladda upp och komma åt dina filer. Dropbox finns som både gratis-och betaltjänst där avgörande faktorn främst är mängden tillgänglig lagringsutrymme.

OneDrive

Med Microsoft OneDrive kan du komma åt och dela dokument, foton och andra filer på din Android-enhet, dator. En fil du laddar upp får inte vara större än 10GB vilket det sällan är. Du får gratis lagring upp till 5 GB med OneDrive Basic.

Google Drive

Google är Google, vilket innebär att de har mängder av tjänster som de ofta erbjuder gratis.  På Google drive kan du skapa nya dokument, kalkylark och presentationer på egen hand eller dela och samarbeta med andra i realtid. Alla dina ändringar sparas automatiskt i ditt eget lagringsutrymme i molnet. Du får 15GB gratis utrymme.

Jottacloud

Säker och enkel backup av din dator, mobil och surfplatta.  Med obegränsad lagring kan du ladda upp precis så mycket du vill till en kostnad av 75 kr per månad.

icloud

Icloud är hårt integrerat med Apples operativsystem. Har du en Iphone, vilket närmare hälften av alla svenskar ju har, finns Icloud i telefonen utan att du knappt ens märker det annat än i inställningarna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!