VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
SKARABORG
SV

Grymma appar

Snapseed

I din digitala marknadsföring är det bra om du kan få till snygga professionella bilder. Den här appen hjälper dig redigera dina bilder smidigt och enkelt för att  lyckas inspirera dina besökare på hemsida eller på sociala medier. Här hittar du flera olika filter, verktyg och funktioner.

Buffer

För att både ha koll på och planera dina sociala medier kan den här appen vara väldigt hjälpsam.  Appen gör det enkelt för dig att på ett och samma ställe planera och publicera i dina kanaler som exempelvis Facebook, Instagram och Twitter. Du kan enkelt schemalägga kommande inlägg och få en bra överblick.

Evernote

Evernote är en anteckningsapp som är perfekt för dig som älskar post-it-lappar. När du kommer på en strålande idé lägger du enkelt in den i appen och samlar dina idéer på ett och samma ställe. Här synkas också anteckningar från mobilen direkt till både din dator och läsplatta. Du har också möjlighet att spela in anteckningar som ljud.

Mention

Med Mention kan du ha koll på vad dina kunder skriver om dig på nätet. När någon av dina kunder skriver ett utlåtande om exempelvis din produkt eller tjänst i sociala medier notifierar appen dig om vad, när och i vilken kanal du är omskriven. Då kan du snabbt besvara och bemöta eller kanske tacka kunden för utlåtandet.

Evernote Scannable

Den här appen hjälper dig att få stenkoll på dina papper som exempelvis kontrakt, kvitton, visitkort med mera. Med de här appen skannar du enkelt in dokumenten som du inte får tappa bort och samlar dem på ett ställe. Efter en workshop eller möte kan du fota whiteboardtavlan eller post-it-lapparna och enkelt dela dem med ditt team och kontakter. Appen kan också förvandla visitkort till kontakter i din telefon.

Headspace: Meditation & Sleep

Att då och då verkligen ta sig tid att koppla av är ett måste för dig som är entreprenör för att ladda om batteriet. Den här appen erbjuder dig daglig meditation.  Den guidar dig och du kan helt själv och enkelt välja hur lång tid du vill köra programmet.

POP – Prototyping on paper

Den här appen ger dig möjlighet att skapa interaktiva designs på egen app för iphone och ipad. Du kan skapa layouter och sidor för din prototyp på app. Det finns massor av olika fonter, ikoner, bilder och avatar.

1Password

Det hr med att komma ihåg alla lösenord är ju något som tillslut kan bli ganska frustrerande. Den här appen hjälper dig att på ett säkert och enkelt sätt komma ihåg dina användarnamn, lösenord och koder. Du kan dessutom lägga in länken till sidan du ska logga in på. Då räcker det med att öppna 1Password och klicka på länken så sköter appen inloggningen.

Podcast-appen

Att lyssna på podcasts är ett snabbt och smidigt sätt att hänga med och samla på dig viktig kunskap som hjälper dig i din företagsresa.  I podcast-appen finns många poddar på teman som företagande och entreprenörskap, se gärna våra tips på vilka podcast du kan börjar följa.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!