VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
SKARABORG
SV

Bra podcasts att följa

Podcasts om entreprenörskap och företagande:

Framgångspodden – En av nordens största intervjubaserade podcasts. Här får du lyssna på en mängd kända entreprenörer och ta del av deras tips och misstag.

Entreprenörsdriv – Även i denna podcast får du chans att lyssna på spännande entreprenörer och ta del av deras resa. Syftet med denna podd är skapa driv genom att dela erfarenheter inom entreprenörskap och företagande.

Bara Business – Här är podcasten för dig som vill fokusera på affärsidéer, tjäna pengar och hitta rätt folk. Den ger dig verktyg, insikter och tips på sånt du borde göra och sånt inte ska göra.

Företagspodden – Här har du chans till kompetensutveckling. Den här podcasten utbildar genom att gå igenom företagandets alla delar. Du får även tips som kan hjälpa dig att ta ditt företag till en ny nivå.

Businesspodden – Här får du lyssna på tre pitchar per avsnitt från olika entreprenörer. Du får också lyssna på programledarnas uppfattning om entreprenörernas affärsidéer. Perfekt om du vill få perspektiv på din affärsidé och “kunnigas” uppfattning om den.

Våga – I den här podcasten är fokus inspiration. Podcastens syfte är att få dig till att våga ta steget. Här får du lyssna på inspirerande personer som redan vågat ta steget och lyckats.

Driva eget podden – Den här podden fokuserar på att göra företagandet enkelt. Du får också tips på hur du faktiskt driver eget företag med fokus på – från idé till framgång.

Ung ambition – Den här podcasten har fokus på ungt entreprenörskap och personlig utveckling. För dig som är ung kan du nog lätt känna igen dig här och utvecklas till dina drömmar.

Podcasts om marknadsföring, sociala medier och nätverkande: 

Hillmanpodden – Här är podcasten som konkret visar på strategier du som företagare direkt kan applicera på ditt företag. Korta avsnitt som inspirerar och informerar dig till att utveckla ditt företag genom att jobba smart digitalt.

Digitalsnack – Den här  podcasten ger tips kring allt från sökmotoroptimering för dina sociala medier till bra konkreta tips på sociala kanaler.

Marknadscoacherna – En bra podcast som förklarar de praktiska delarna av digital marknadsföring. Här kan du bl.a lyssna på avsnitt om hur annonsering med Google Ads går till, varumärkesbyggande och trendspaning.

Sociala medier och kommunikationspodden –  Det här är en podcast handlar 100% om sociala medier som kommunikationskanal. Lär dig om hur algoritmerna funkar till hur du ska jobba med bilder och rörligt material mm.

LinkedInpodden – Detta är podcasten handlar om LinkedIn.

Nätverkspodden – Nätverkande är viktigt för att validera dina idéer samt få ut din ide på marknaden. I den här podcasten får du viktiga nätverkstips, hur du attraherar media och hur du kan skapa säljmöten.

Podcasts om försäljning:

Säljpodden – Den här podcasten erbjuder mängder av tips och kunskap för hur du enkelt kan nå ut till dina kunder. Du får också tips på hur du ska sälja in din idé i säljsamtalet.

Snacka Sälj – Här får du chans att lyssna på några riktigt vassa svenska säljare. Korta avsnitt med konkreta säljtips.

Säljdriv – En bra podcast med korta avsnitt där du får tips om allt från behovsanalys till hur man vänder samtalen som inte verkar leda någonvart.

Säljcoachen ledarskap & sälj – Det här är podcasten för dig som redan jobbar mycket med sälj men vill ha tips och metoder för att bli “bättre”.

Sälj & marknadspodden – Denna podcasten handlar om modern digital marknadsföring och försäljning. Podden ger konkreta tips på hur du kan göra för att nå digitala köpare och tänka “outside the box”.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!