VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
SKARABORG
SV

Soul coachning hos Progress by Julia

Hej! Berätta mer om ditt företag. Jag driver Progress by Julia, där jag arbetar som Soul Coach. Jag vägleder människor i deras förändringsresor och läkningsprocesser. Jag och min klient blir ett team som utforskar hens värderingar, blockeringar och visioner för att på bästa sätt ta ett steg i taget mot ett större välmående. 

Vad är det bästa med att driva eget företag? Det bästa med att driva företag är att få känna att jag bidrar till andra människor, utifrån mina egna passioner. Men också att få styra min egen tid. 

Vad har varit utmanade? Ibland känns det frustrerande att nå ut i bruset. Men jag tror mycket på flow och att göra det man brinner för, med en viss mått strategi såklart, för att sakta men säkert ta sig framåt. Att tappa tålamodet är ett misstag jag tror många gör. 

Vad betyder hållbar utveckling för dig och hur arbetar ni med det? 
Hållbarhet inom Progress by Julia handlar mycket om social hållbarhet. Jag vill bidra till att skapa en värld där människor inser sitt eget värde, bortom produktion och prestation. En värld där utmattningssymptom, depressioner, stress och psykisk ohälsa i allmänhet minskar snarare än ökar. Vi är många som ser denna vision och vi behövs! Trots att vi människor har så många förutsättningar nu för att må bra mår vi väldigt dåligt. Det här vill jag ändra på, genom hållbara, långtgående förändringar för mina klienter.

Vad har Drivhuset betytt för dig? Drivhuset har hjälpt mig att hitta en ännu tydligare riktning genom att utforska mina värdeord. Jag har också genom Drivhuset fått modet att lita på mig själv och min kompetens och faktiskt våga satsa på mig själv och min idé!

Dina tre bästa tips till andra som vill starta företag inom din bransch? Hitta din nisch. Vad ger du som dina kollegor i branschen inte ger? Hitta ditt sätt att sprida ditt budskap. Hur vill du nå ut? 

Vad har du på gång härnäst? Härnäst deltar jag den här helgen i en Feel good-weekend online där jag och 18 andra kvinnor har skapat en virtuell helg för välmående. Min och min partners podd Progress equals happiness är igång och släpper snart sitt femte avsnitt. Men framförallt är mitt program för traumaläkning snart klart och kommer släppas i början av sommaren, vilket känns helt magiskt! 

Vart hittar man dig?

Instagram: @progressbyjulia
Web: www.progressbyjulia.com 
Mail: julia@progressbyjulia.com
Podcasten: Progress equals happiness

Relaterade historier

Carolines Bi & Skafferi

I samhället Mölltorp strax utanför Karlsborg, hittar vi Carolines Bi & Skafferi, som drivs av...

Läs mer

Modern e-handel med hållbarhetstänk

1. Hej! Berätta mer om ditt företag. KOHDU är resultatet av en...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!