VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
SKARABORG
SV

Från student till professionell föreläsare

André Sturesson läste på Högskolan i Skövde och kontaktade Drivhuset i stöd om att bli egen företagare. Han hade en dröm om att inspirera andra genom föreläsningar. Idag Driver André sitt egna bolag Lifetalks och åker runt och föreläser för fullt.

“När jag kontaktade drivhuset så var det för att få stöd för min andra satsning som entreprenör. Det jag verkligen uppskattar som entreprenör är att kunna få praktiskt stöd. Inte kunskap om hur jag ska göra utan faktisk praktisk hjälp. Drivhuset hjälpte mig att skaffa en av mina första betalande kunder som föreläsare genom dess nätverk och jag har även stöttat med min redovisning. Drivhuset har också varit en väldigt bra samarbetspartner gällande flera olika föreläsningar som vi genomfört tillsammans. Stöttat med marknadsföring och på olika sätt hjälpt mig att få folk att komma och lyssna. Personerna som arbetar på drivhuset har en väldigt bra inställning, är stöttande och positiva vilket bidrar till både motivation och gemenskap.”

/André Sturesson, Föreläsare & founder of Lifetalks

Relaterade historier

Se alla historier

Nora ville leva sin dröm

Nora började göra lite fotojobb och började drömma om att bli professionell...

Läs mer

Blev Stand-Up arrangör under studietiden

Koshar vill leva efter sin egen vision och sökte sig till Drivhuset...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!