VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
SKARABORG
SV

Kontakt


Vårt Team 2024


Entreprenörscoach – Matilda Lind

Hej jag heter Matilda, jag har jobbat mycket med sälj inom B2B och B2C. Är utbildad ekonom i grunden och kan guida dig om du behöver hjälp med att fokusera på företagets och kundens aspekter i din resa.

Kontakt:
matilda.lind@drivhuset.se


Utvecklingsstrateg- Anna Nilson

Anna jobbar med affärsutveckling, innovationsprocesser, agila arbetssätt och ledarskap genom utbildning. Hon brinner för att utbildning och att hjälpa individer utvecklas. Anna har en utbildat sig till ….. och är även certifierad via ISO Standard 56002 som Innovationsledare.

Kontakt: 079 104 28 88
anna.nilson@drivhuset.se


Verksamhetsledare – Kajsa Q Phalén

Kajsa jobbar med affärsutveckling, innovationsprocesser, agila arbetssätt och ledarskap genom utbildning. Hon brinner för att utveckling och samverkan. Kajsa har en utbildat sig till Design och Produktutvecklingsingejör och är även certifierad via ISO Standard 56002 som Innovationsledare.

På fritiden lägger hon mycket tid på träning och har eget företag där hon utbildar, coachar och tränar individer och grupper på olika sätt. Hon har också startat upp det stora träningseventet Skövde Heartbeat.

Kontakt: 079 108 65 81
kajsa.phalen@drivhuset.se


Kontaktuppgifter

Adress
Högskolevägen 6B
541 46 Skövde
Öppna karta

Postadress
Högskolevägen 6B
541 46 Skövde

Hitta hit
Drivhusets kontor är beläget på Högskolan i Skövdes campus område.

Drivhusets kontor är på 1:a våningen i F-huset, det röda tegelhuset längst med järnvägen mitt emot Högskolans bibliotek.

E-post
skaraborg@drivhuset.se

Telefon
0500 – 88 07 88

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!