VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
SKARABORG
SV

Kontakt

Kontaktuppgifter

Adress
Högskolevägen 6B
541 46 Skövde
Öppna karta

Postadress
Högskolevägen 6B
541 46 Skövde

Hitta hit
Drivhusets kontor är beläget på Högskolan i Skövdes campus område.

Drivhusets kontor är på 1:a våningen i F-huset, det röda tegelhuset längst med järnvägen mitt emot Högskolans bibliotek.

E-post
skaraborg@drivhuset.se

Telefon
0500 – 88 07 88

Vårat team 2023

Verksamhetsledare – Kajsa Q Phalén

 • ”Jag vill att framtiden ska handla om att skapa hållbarhet. Allt för länge har världen utvecklats åt ett håll som varken får moderjord eller mänskligheten att må bättre. Visst har vi en snabb utveckling och häftiga innovativa företag men vi måste utveckla i syfte att hjälpa klimat och oss själva. Det går inte längre att göra som vi alltid har gjort. Vi behöver innovatörer, hållbara företag och kreativa entreprenörer med hållbarhetfokus för att ändra, ställa om och göra bättre!”
 • Kontakt:
  kajsa.phalen@drivhuset.se
  079 108 65 81

Affärsutvecklare – Jennifer Hallberg

 • ”Jag vill jobba på Drivhuset för att det är en organisation som skapar samhällsnytta, bland annat genom att bidra till att studenter och allumner utvecklas inom företagsamhet. Jag är utbildad inom marknadsföring med inriktning CSR. Med bred erfarenhet av olika typer av samhällsorienterade tjänster har jag skaffat mig en insikt och insyn över olika sektorer och näringar, där mitt fokus och linje oftast varit och handlat om hållbar utveckling kopplat till marknadsföring och försäljning på olika sätt.” 
 • Kontakt:
  jennifer.hallberg@drivhuset.se

Entreprenörscoach – Lovisa Stenholm

 • Tjänstledig, åter 2024

Entreprenörscoach – Anna Nilson

 • Tjänstledig, åter 2024

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!