VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
SKARABORG
SV

Kalendarium

18 feb – Vill du starta och driva en förening?

Är du student och nyfiken på vad det innebär att starta en förening? Kanske är du till och med redan invald i en ny styrelse men vet inte 100% vad detta innebär?

Vi på Drivhuset bjuder in föreningsproffsen Coompanion på en kvällsföreläsning där du får reda på allt gällande vad det krävs att starta och driva en förening. Du får också chans att ställa precis alla frågor och funderingar du kan tänkas ha!

TID: 18 feb, kl 16:00 – ca 17:00
PLATS: Drivhusets kontor, F-huset

ANMÄLAN

Evenemanget är kostnadsfritt för dig som är student och vi bjuder på gott fika!

4 feb – Inspirationsföreläsning med KIND

Gruppen KIND bjuder in till en inspirationskväll i samarbete med Drivhuset och Almi. Kvällen är för dig som vill nätverka och lyssna på två stycken inspirerande entreprenörers resa och deras ”why”.

1.Ann-Sofie Hjortmar – ägare och grundare av Hjortmar Hem & Inredning.
Att våga satsa på sin dröm och arbeta med sitt stora intresse. Hjortar Hem& Inredning är ett homestyling företag som arbetar med olika sorters stylinguppdrag. Ann-Sofie har kul på jobbet varje dag och älskar att gå till jobbet. Hon berättar om sin resa till att bli egen företagare. Från hur allt började till att hon idag utvecklat sitt koncept med fler grenar.

2.Malin Ahlner – ägare och grundare av Made in Hjo. Att brinna för sin hembygd och sitt hantverk. Made in Hjo är ett showroom, butik och webb som samlar lokala hantverkare och formgivare under ett och samma tak. Made in Hjo är fylld av kärlek till hantverk, kvalitet och hembygd. Det är även Malin som startade och grundade Handelsboden Njuta och Moster Elins i Hjo. Hon har lång erfarenhet av att driva företag på liten ort med för- och nackdelar. Men en sak är säker – hon gör det med full passion för både sin verksamhet och för sin hemstad Hjo

PLATS: Högskolan i Skövde sal D105
TID: 18:00 – ca 20:00
Det bjud givetvis på gott fika med kaffe/te

Kostnadsfritt med krav att du tar med dig ett öppet sinne och glatt humör!

ANMÄLAN

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera med din e-postadress accepterar du vilkoren i vår integritetspolicy och accepterar att Drivhuset kommer att skicka dig relevanta nyhetsbrev.